A&A Montaj Pavaje


Pavaje

Va oferim servicii de calitate in domeniul pavajelor. Avem 5 echipe de profesionisti.

Montaj Pavaje

Obiectul nostru principal de activitate il constitue montajul pavajelor.
Montam pavaje, pavele, orice forma, orice culoare, pentru orice destinatie.

Vanzare Materiale

Lucrarile le efectuam cu materialele clientului sau cu materialele noastre. In cazul in care optati pentru a construi cu materialele noastre beneficiati de transport gratuit si reducere de tarife pentru manopera.

Placare Trepte Scari

Placam trepte de scara cu piatra naturala, marmura, granit, travertin, placi compozite, klinker. Placam scari si in spatii interioare pentru diverse destinatii.

Placari cu piatra

Placari cu piatra naturala, piatra reconstituita sau klinker. Placam terase, alei, pereti, socluri de case. Placaje si pentru interior. Placam pereti interiori, placam pardoseli pentru beciuri, pivnite, crame, localuri cu specific traditional.

Ridicare Capace Canal

Asiguram o buna scurgere a apei pluviale printr-o proiectare corecta a pantelor pavajului. Montam rigole, ridicam capacele canalelor la nivelul pavimentului.

Montaj Deking

Montam pavimente rezistente la apa. Montam deking in jurul piscinelor, pe terase cat si in interior in zonele expuse la apa.

Alei Gradina

Construim alei pentru gradina din beton, pavaje cu piatra sau lespezi mari de piatra. Amanajam locuri pentru gratare de gradina, chioscuri de gradina, terase, pergole, ect...

Amenajari cu Piatra

Amenajam spatii de relaxare, colturi din gradina, alei cu piatra naturala, pietris decorativ, bolovani, stanci, ect...